joi, 3 iulie 2008

Petreaev, Margariteaev si Pancaev

Cu durere in suflet, am citit azi stirea conform careia Margaritescu va ajunge la Terek Groznii. Am crezut ca e 1 aprilie. Ma uit la calendar. Nici gand. 3 iulie. Apoi hop si Pancu. Tot Terek. De Florentin Petre nu mai zic, ca era deja rezolvat. Ce a ajuns fotbalul asta? Explicatia 1, data de jucator: "domne', cariera e scurta si tre sa-mi rezolv viitorul". Zi sa mori tu! Hai s-o distrug. Un fotbalist INTELIGENT aduna niste banutzi si-si face o AFACERE, dupa ce se lasa. Se face antrenor, impresar, isi face frizerie, pizzerie, marochinarie (chiar, mai exista asa ceva? stiu ca ma tara mama dupa ea prin Bacau, la astfel de magazine), bordel. Orice! Daca ai cap. Nu e cazul la unul din cei mentionati mai sus. (Saracule!) Practic, pentru bani te duci si in Papua Noua Guinee. Te doare-n fund ca TSKA e campioana, Rapid joaca in UEFA, iar Kaiserslautern e totusi in Germania. Draci! Mai bine la Dudaev, Basaev si restul celor din grupul baietilor barbosi care sar acum cu tine! Evident, cei doi au sarit deja si privesc la un televizor din iad meciurile lu` Terek. Petrica, tata, vezi ca Terek e un rau, nu cumva sa-l inveti prostii pe ala micu`. Apropo, oare Patrick va descifra tainele minunatului oras Groznii? Grija mare la mine! Nu la mine Bufnila, ci la mine anti-personal, ca sunt destule pe campiile incantatoarei Cecenii. Sincer, mi-e sila de astfel de jucatori. Si mai ales ca unu` a fost la Euro. Cum ar fi sa-l vedem pe Cristiano Ronaldo la Naftovik Ukrnafta, in Ucraina? Vis!
Pe de alta parte... Da, sunt doua parti. Cat de penibile sunt cluburile din Romania, de nu le satisfac astora pretentiile financiare? Adica Rapid e ditamai echipa care trage an de an la campionat si nu se poate compara cu Terek? Asa rau am ajuns? Ce sa mai zic de Dinamo? Acolo e bataie de joc. Vrei campionat, Liga Campionilor, Cupa Romaniei, Cupa Cartierelor Centrale si Cupa Recoltei de Mac si tu dai salarii de sub 100.000 de dolari? DOLARI!!! Are Strangular Dinamitaev bani sa si-l permita pe Petre, iar Dinamo nu? (oricum, eu ma bucur ca n-a ajuns Petre la Dinamo, dar shhhhhhhh). Duceti-va, prostilor! Ziceti-le nepotilor ca ati ascultat povestile celor 1001 de gloantze in Cecenia. Sa vedem daca rad sau plang!

2 comentarii:

Alex Florescu spunea...

niste tarani, ba tata ba! asta dovedeste perceptia lor asupra vietii, capacitatea lor de a scoate ceva util din putina materie cenusie cu care au fost inzestrati de tata lu mama natura!

Anonim spunea...

Unde ai vazut tu fotbalisti inteligenti? In Romania????