sâmbătă, 12 aprilie 2008

Turcu batausu`

A si venit reactia maestrului constructor Turcu la ceea ce s-a intamplat aseara, adica vopsirea zidurilor clubului Dinamo cu mesaje anti-conducere, adica anti-Borcea si anti-Turcu. Napoleonul bidinelei a avut doua directii in discursul sau. 1. Bine a facut gigi becali cand a trimis bodyguarzii sa bata suporterii din peluza. 2. Da` nenea Badea de ce nu e injurat? Le iau pe rand.
1. Intunecatul actionar (camatar?) al lui Dinamo ne-a facut sa radem pe acum de multe ori. Dar se pare ca a trecut de partea cealalta a baricadei. Ultimele declaratii nu mai starnesc zambete, ci oarece ingrijorare. S-a suparat micutul si a iesit la bataie. Pai asa intelege el sa replice? Vrea sa trimita gorile in peluza pentru a stopa "huliganii"? Cred ca asta a fost ultima picatura in paharul rabdarii. Va fi un razboi crancen de acum incolo. Izbucnirea fanilor nu are ca si cauza doar ultimele esecuri, ci impotenta clubului de a crea un cadru care sa aduca performante. Amatorismul, lacomia, prostia pe care acest semidoct le afiseaza. Lucruri care nu se potrivesc cu visele celor din tribuna. Iar Turcu vrea sa le inchida gura. Ce dovada mai buna a faptului ca la Dinamo nu se vrea performanta?
2. Pai ce intrebare este asta? Badea controleaza clubul. El este legatura intre Dinamo si Ministerul de Interne. Este intangibil. Poate sa vina si tsunamiul si Badea va ramane acolo. Diplomat, siret, retras in spatele luminilor, stie cum sa controleze. Ii lasa pe ceilalti "actionari" sa vorbeasca, sa-si atraga laude si injuraturi. Iar el decide soarta banilor de la club. Si da, se stie ca destule persoane din peluza sunt loiale lui Badea. E un razboi pe care Turcu nu poate decat sa-l piarda. Din pacate pentru el, pune caramida peste caramida la esecul lui cu o frenezie demna de un scop mai nobil.

Niciun comentariu: