luni, 18 august 2008

Frustrare sub pod!

Evident, podul Grant, locul in care isi are locul una dintre cele mai frustrate echipe din istoria fotbalului romanesc. Rapid Bucuresti. Se apropie meciul de Dinamo, iar giulestenii au aratat floricele cu Farul, o victorie chinuita cu CFR si o infrangere minunata cu Otelul. Apropo de ultimul meci, Rednic s-a dus la Galati sa vada misterele tacticii lui Peseiro. A reusit cumva sa intre, ajutat de gazde, dar a dat peste inaltimea sa Sichitiu Grigore. De altfel, o legenda a fotbalului romanesc, medaliat cu aur la olimpiada de nesimtire. Mda… Vajnicul aparator al moralitatii celor care scuipa antrenorii oaspeti la fiecare meci din giulesti a amenintat ca face contestatie si ca Otelul ar putea pierde cu 3-0. Rednic a plecat, ce sa faca si i-a lasat pe rapidisti sa piarda in fata unei care nu a rupt conturile aducand jucatori. Azi a venit randul altui pacalici sa se ia de Dinamo. Maratonistul de Cotroceni, cel care i-a rezistat cu greu lui Gino Iorgulescu, don Constantino Zotta. Nu stiu daca a fost bun ca arbitru incat sa conduca vreo finala de Mondial, dar sigur ar fi primul daca s-ar acorda premiul pentru prostie. “Ne temem ca dinamovistii vor repeat episodul Bricheta”, a grait fostul fluierici. A paguba. Ce sa-i ceri? Frustrarea e maxima in Giulesti. Otelul a indraznit sa bata la fundu` gol rapidul, iar urmarile astea sunt. Probabil ca un ragait al lui Ropotan l-a impiedicat pe Pitbull Mejolaro sa marcheze. Sau magia alba practicata de Cristea Adrian sa fi fost cauza pentru care Andrade a luat 2 goluri. Zotta, Sichitiu, un lucru va doresc: sa se repete episodul Prosopul. Remember?

Un comentariu:

Alex Florescu spunea...

:)) da, aline, dar de data asta nu mai sta dinu pe banca. :))) Crezi ca mircea nevrednic are forta sa arunce prosopul inspre tribune? :)))
Oricum, pana sa inceapa campionatul, as fi fost in stare sa pariez, catr de stelist sunt eu, ca rapid e favorita la titlu. Acum, insa, as merge pe Urziceni. Nici Otelul nu se va lasa mai prejos.... Steluta mea... cu sabia lu' gg inainte... cum o vrea bunul dumnezeu :)))